Szállás Eger, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Heves megye » Eger  

Ködmön Csárda Borétterem

  • Ködmön Csárda Borétterem, Eger

  • Ködmön Csárda Borétterem, Eger (2.kép)

  • Ködmön Csárda Borétterem, Eger (3.kép)

Elérhetőségi adatok
Eger, 3300., Szépasszonyvölgy 11. - térkép
+36 36 413 172
kodmoncsarda@szepasszonyvolgy.eu
  Szállásfoglalás a környéken »
Ismeri a szolgáltatást?
Írjon értékelést

A Ködmön Csárdában vendégeink hangulatos élő zene mellett ízlelhetik meg a magyaros konyha remekeit és kóstolhatják meg a kiváló egri borokat. Az étterem európai Uniós védnöki táblával rendelkezik, melyet magas színvonalú gasztronómai tevékenységéért kapott. Szakács mestereink kulinális élvezeteket biztosító remekművei teszik feledhetetlenné az étkezéseket.

Az 1778 óta fennálló borospincéből kialakított borétterem az egri Szépasszonyvölgyben található. Vendégeink hangulatos cigányzene mellett ízlelhetik meg a magyaros konyha remekeit, és kóstolhatják meg az egri borvidék legzamatosabb borait. A fogások harmóniáját a Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Védnöki Táblával ismeri el. A nemrégiben felújított, elegáns étterem, a varázslatos ízvilág, szeretetteli vendégvárás, többéves szakmai tapasztalat és a rugalmas árképzés garantálja a tökéletes hátteret legyen szó esküvőről, bor -és pálinkakóstolásról vagy egyéb folk programról. A Hotel Ködmön**** szolgáltatásaival kiegészülve céges rendezvények teljes körű lebonyolítását is vállaljuk.

Mikor? minden nap 12,oo óra és 22,oo óra között tart nyitva. (Igény esetén a nyitvatartás időpontjai változtathatóak).

Szolgáltatásaink

akadálymentes , asztalfoglalási lehetőség , bankkártyás fizetés, élő zene , gyerekmenü , háttérzene , háziállat bevihető , ingyenes WIFI , kerthelyiség , légkondícionált helyiség , napi menü , parkolási lehetőség , rendezvényhelyszín , szabadtéri , széles borválaszték , táncos hely , WIFI , zártkörű rendezvény lehetősége ,

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben