Eger környéki szállások, programok, látnivalók

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Heves megye » Eger  

Fehérszarvas Vadásztanya

  • Fehérszarvas Vadásztanya, Eger

A Fehérszarvas Vadásztanya elsősorban vadínyencségek lelőhelye, de megtalálható itt számos hal, szárnyas, specialitás is. Az igazán különlegességre vágyó vendégeink figyelmébe ajánljuk a magyaros,de már feledésbe merült ételeinket. A Ház tradicionális étele a tejfölös vadmalac leves , vagy a Hutai szarvasfilé, amelyek már hosszú évtizedek óta megtalálhatóak étlapunkon. Italkülönlegességekben sem szenvedünk hiányt. A legkedveltebb itóka a jeges palackból töltött, zamatos szilvapálinka.
Az étterem közepén, lávaköves nyílt tűzhely áll. Ezen készül a vendég szeme láttára a frissen sült bélszín, és a többi ínyencség.

Mindehhez járulnak a borvidék nemes italai. A házigazda, Kozák István, nagy gondot fordít az étel-és italválaszték harmonikus kiválasztására. Ferencz Attila séf remekül ötvözi a tradicionális, és modern konyhaművészetet, és mindig valami új fondorlatos „ételkülönlegességgel" lepi meg vendégeit. Apró figyelmességeik, valamint a kitűnő szalon- és jazz zene teszik emlékezetessé az itt töltött órákat. Nálunk úgy a hazai, mint a nemzetközi konyha specialitásai egyaránt megtalálhatóak. Természetesem lokálpatrióták vagyunk abban az értelemben, hogy borvidékünk legkiválóbb borászatainak termékeiből igen széles választékkal rendelkezünk, amelyből otthonra is lehet vásárolni, a kedvenc nedűből.

forrás: http://www.feherszarvasetterem.hu/

Mikor? Nyitva: 12-24 h

FONTOS! Turisztikai tartalmat mindenki szabadon regisztrálhat, melyről az adatok között megadott e-mail cím tulajdonosát automatikusan értesítjük. A fenti adatok valódiságát a feltüntetett e-mail cím (szarvas@feherszarvasetterem.hu) tulajdonosa eddig még nem igazolta vissza!

Ha Ön a fenti tartalom kapcsolattartója, kérjük kattintson ide!

Értékelések  Írjon értékelést

A megye további kiemelt ajánlatai

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben