Eger környéki szállások, programok, látnivalók

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Heves megye » Eger  

Arany Oroszlán Étterem

  • Arany Oroszlán Étterem, Eger

Elérhetőségi adatok
Eger, 3300., Dobó István tér 5.
+36 36 518 210
info@offihaz.hu
Web: http://offihaz.hu/etterem/
  Szállásfoglalás a környéken »
Ismeri a szolgáltatást?
Írjon értékelést

Jövőre lesz 30 éve, hogy megnyitottuk borozónkat, s közel 20 éve működtetjük éttermünket, melyek a híres magyar vendégszeretetet és a bükki vendéglátás tradícióit szeretnék átadni a vendégeinek. Központi fekvésének köszönhetően szinte valamennyi fontos látnivaló elérhető 5 perces sétával, az épület mégis csendes.

Olyan környékbeli ínyencségekkel várjuk, mint a Bükkaljai szarvaspörkölt aszalt áfonyával, vargánya gombával vagy a Pikáns szarvasraguleves erdei gombával. Emellett megtalálhatóak nálunk olyan nevezetes magyar ételek is, mint a Klasszikus gulyásleves vagy a Somlói galuska.

Az olasz és francia konyha finomságai közül szintén válogathat: megkóstolna például egy tál Zsenge spenótos penne tésztát gorgonzola sajttal, majd egy Csokoládé mousse-t friss gyümölcsökkel?

Éttermünk, az Arany Oroszlán a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség védnöki tábláját is elnyerte, vagyis a magyar és nemzetközi éttermek szakmailag ellenőrzött és elismert, rangos köréhez tartozik.

forrás: http://offihaz.hu/etterem/

Mikor? Hétfő-csütörtök: 10:00-22:00
Péntek-szombat: 10:00-24:00
Vasárnap: 10:00-22:00

FONTOS! Turisztikai tartalmat mindenki szabadon regisztrálhat, melyről az adatok között megadott e-mail cím tulajdonosát automatikusan értesítjük. A fenti adatok valódiságát a feltüntetett e-mail cím (info@offihaz.hu) tulajdonosa eddig még nem igazolta vissza!

Ha Ön a fenti tartalom kapcsolattartója, kérjük kattintson ide!

Értékelések  Írjon értékelést

A megye további kiemelt ajánlatai

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben